arrow_upward
person
shopping_cart
0

Ako si vybrať tanečné cvičky?

Neviete si rady ako vybrať svojmu dieťaťu alebo sebe správne tanečné cvičky? V tomto článku sa vám budeme snažiť čo najlepšie poradiť a pomôcť.

Dnes je na trhu veľa tipov a aj materiálov, z ktorých si môžte cvičky vybrať. Dôležité je si na začiatku ujasniť pár dôležitých veci a zodpovedať pár otázok.

Na akú dobu cvičky potrebujem? Je to jeden školský rok, alebo dlhšie? Rastie my noha? Som porofesionál, vzdelávam sa v tanečnej škole alebo som samouk? Záleží mi na kvalite alebo uprednostním lacnejší materiál?

Skúsime ich zodpovedať jednu po druhej....

U nás v obchode pre tanečníkov a gymnastov máme na výber tiež veľa druhov a materiálov.


Pri kúpe by som sa ja ako matka a zároveň profesionál držala týchto vecí:

  1. Moje dieťa s tancom len začína a tento rok je prvý, kedy nastupuje do tanečnej školy. To znamená, že neviem, či v tanci bude pokračovať. Vtedy by som zvolila materiál canava – je ďaleko lacnejší ako koža. U nás sa najviac predávajú práve tieto cvičky z modelu BAE 23 a BAE 24. Ide o cvičky s delenou a celou podrážkou. Sú z canavy, teda najlacnejšie, najekonomickejšie a ak by sa moje dieťa po roku rozhodlo s tancom skončiť, nič sa nedeje, nie je to veľká položka.

  2. Moje dieťa tancuje už dlhšie, ale nie je zatiaľ nejaký „svetoborník“. Vtedy volím model kožený. Veľmi pohodlný, cenovo náročnejší, ale stále je to položka, ktorá na jeden šk. rok neohrozí moju peňaženku. V našom obchode sa najviac predávajú pre túto kategóriu cvičky BAE 90. Sú len o trošku drahšie ako canava, ale vydržia aj dva školské roky pri trénovaní 2-3 krát do týždňa.

  3. Moje dieťa berie tanec veľmi vážne, chce sa mu venovať, a cítiť sa ako naozajstný profesionál. A profesionáli majú tiež na výber buď canava cvičky (ale tu už ide o iné prevedenie, prešitie podrážky, jemnejší materiál ako pri bežných canava cvičkách. Krajšie sedia na nohe, zdokonaľujú na pohľad priehlavok a prepnutie špičk) alebo cvičky kožené. Záleží len od vašeho vkusu a materiálu, ktorý vám viac vyhovuje. Profesionálne modely u nás nájdete pod kódmi: BAE 13 a BAE 11.

  4. Môjmu dieťaťu rastie rýchlo noha. Vtedy by sme vám poradili, vezmite mu o jedno číslo väčšie cvičky ako nosí balerínky teraz. Vydržia až do konca šk. roka a nemusíte v priebehu zháňať ďalšie cvičky a tak opäť investovať do tanečnej obuvi.

  5. Okrem týchto základných pravidiel si treba uvedomiť, či dieťa využije aj cvičky na scénický tanec a gymnastiku. U nás nájdete najlepšiu kvalitu a výbornú cenu. Nájdete ich pod kódom BA 41.

  6. Okrem toho ponúkame cvičky aj na muzikál a iné tanečné techniky.

V prípade, že si neviete rady, vždy sa na nás môžte obrátiť. Radi vám ponúkneme odbornú pomoc.
send
Prihláste sa k odberu noviniek
Buďte informovaný ako prvý!
Zadaním e-mailovej adresy dávate výslovný a bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov
place
MSP-KO s.r.o.
Okružná 1881/35, 972 51 Handlová
phone
mobil: +421 (0)918 220 492
email
mail: obchod@5kdance.sk
schedule
9:00 do 16:00
security
O nákupe
Všetky dôležité informácie o Vašom nákupe u nás
chevron_right Obchodné podmienky
chevron_right Ochrana osobných údajov
chevron_right Odstúpenie od zmluvy
perm_identity
Účet
Zriaďte si u nás účet a majte prehľad o Vašich objednávkach
chevron_right Založiť nový účet
chevron_right Upraviť účet
chevron_right Zoznam Vašich objednávok
©2024 www.5kdance.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal