arrow_upward
person
shopping_cart
0

Ako vybrať tanečný dres

Veľa mamičiek alebo aj tanečníkov, nevie ako si správne vybrať dres. Na trhu je veľa ponúk. Môžme sa na to pozrieť z troch rôznych uhlov: materiál, veľkosť a cena. Začneme materiálom. Najviac je používaný materiál Microfibra strech, ide o najekonomickejší výber dresu, teda cena je najnižšia v porovnaní s ostatnými materiálmi. Je elastický, pružný, dobre sa prispôsobí telu a je aj najlacnejší, to sú jeho výhody. Pokiaľ máte dieťa v štádiu rastu a pozeráte aj na peňaženku, je to dobrá voľba. Jedniná nevyýhoda môže byť, asi 2% detí majú alergickú reakciu pri potení formou drobných vyrážok. Je to ojedinelý jav, ale stať sa to môže. My tento dres doporučujeme rodičom, pre ktorých je dôležitá nízka cena a dres je vhodný na teplejšie obdobia od apríla do októbra.

Ďalším veľmi častým používaným materiálom je bavlna - cotton. Veľmi príjemný materiál pocitovo aj komfortne. V lete sa v ňom viac spotíte, preto doporučujeme kupovať deťom dresy z bavlny v zimnom období s dlhým rukávom. Veľa škôl totiž na vykurovaní šetrí a v tomto drese vášmu dieťaťu zima nebude :)

Ďalšie dresy sú vyrábané z materiálov pre profíkov v oblasti tanca, preto sú aj najdrahšie. Je to: lycra a light. Ide o veľmi príjemné, elastické materiály. Sú vhodné na celoročné nosenie. V týchto dresoch sa každí cíti ako profík.

V našom obchode nájdete tanečné dresy šité zo všetkých spomínaných materiálov: microfibra strech, bavlna –cotton, lycra a aj light.

Už je len na vás, akým dávate prednosť, alebo za akým účelom máte v pláne dres zakúpiť. V prípade, že si neviete rady, vždy sa na nás môžte obrátiť. Radi vám ponúkneme odbornú pomoc.
send
Prihláste sa k odberu noviniek
Buďte informovaný ako prvý!
Zadaním e-mailovej adresy dávate výslovný a bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov
place
MSP-KO s.r.o.
Okružná 1881/35, 972 51 Handlová
phone
mobil: +421 (0)918 220 492
email
mail: obchod@5kdance.sk
schedule
9:00 do 16:00
security
O nákupe
Všetky dôležité informácie o Vašom nákupe u nás
chevron_right Obchodné podmienky
chevron_right Ochrana osobných údajov
chevron_right Odstúpenie od zmluvy
perm_identity
Účet
Zriaďte si u nás účet a majte prehľad o Vašich objednávkach
chevron_right Založiť nový účet
chevron_right Upraviť účet
chevron_right Zoznam Vašich objednávok
©2024 www.5kdance.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal